Превърнете интериора в изискана ложа.

Елегантно решение: предлаганият като опция кожен салон "Vienna" придава приятна атмосфера на интериора. Естественият материал се предлага в черен цвят. Чрез перфорацията на кожата контрастните шевове в цвят Flashred изпъкват допълнително.

Перфорираната кожа покрива централната част и вътрешните части на страничните опори на двете спортни комфортни седалки отпред. Въпросните предлага настройка не само на лумбалните опори и на височината, но и осигуряват мощна странична опора и опция за подгряване. В допълнение по желание на клиента има и възможност за електрически реглаж. Практично решение са чекмеджетата под предните седалки.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team