Превърнете интериора в изискана ложа.

Елегантно решение: предлаганият като опция кожен салон "Vienna" придава приятна атмосфера на интериора. Естественият материал се предлага в черен цвят. Чрез перфорацията на кожата контрастните шевове в цвят Flashred изпъкват допълнително.

Перфорираната кожа покрива централната част и вътрешните части на страничните опори на двете спортни комфортни седалки отпред. Въпросните предлага настройка не само на лумбалните опори и на височината, но и осигуряват мощна странична опора и опция за подгряване. В допълнение по желание на клиента има и възможност за електрически реглаж. Практично решение са чекмеджетата под предните седалки.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип