Golf GTI:

Паркинг-асистент  "Park Assist"

Едва 80 см място за маневриране са достатъчни на предлагания като опция паркинг-асистент "Park Assist", за да намести Golf GTI "Performance" автоматично в пролуката за паркиране. Местата за паркиране могат да бъдат откривани и автоматично, при скорост на движение до 40 км/ч. Системата позволява автоматично насочване на автомобила не само на заден ход при надлъжно паркиране на улицата, но и паркиране на преден ход в напречни и надлъжни места - например в подземни паркинги, където мястото традиционно е ограничено.

Вие боравите единствено с газта, спирачките и съединителя, а асистентът сам избира идеалната траектиория за маневрите - като при надлъжно паркиране това важи и за отпаркирането. По време на асистирааното паркиране вие във всеки момент можете да вземете нещата в свои ръцеq като поемете волана или натиснете Park Assist бутона.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team