Стига да желаете, можете и просто да слушате радио.

Към основните акценти на серийното радио "Composition Colour" спадат чувствителния на допир цветен екран с диаметър от 16,5 см (6,5 инча). През четирите високоговорителя можете да слушате FM-радиостанции, както и музика във формати MP3 и WMA. Като източник на музикални файлове може да се използва и SD-карта.

Предлаганото по желание на клиента радио "Composition Media" разполага с осем високоговорителя. То разполага със CD-плеър, изброените възможности за свързване на базовото радио, USB-порт, както и Bluetooth-свързване с мобилни телефони. Освен това управлението му е особено удобно, тъй като екранът е с диагонал 20,3 см (8 инча) .

И двете устройства се оборудват с т.нар Diversity антена, която осигурява добър обхват дори в трудни условия.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team