Ето как трябва да звучи музиката

Golf GTI
Озвучителна система "Harman Kardon"

Музикален съпровод за Вашите пътувания - при това какъв! Специалистите по озвучителна техника от Harman Kardon са разработили една предлагана като опция озвучителна уредба, която е специално напасната към акустиката в интерижора на Golf GTI. Това на практика означава: съвършено балансирани ниски и восоки тонове, както и прецизни басове. Този изключителен звук се създава благодарение на:

  •   8 високоговорителя
  •   Subwoofer
  •   Централен високоговорител
  •   12-канален усилвател
  •   480 вата обща мощност

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип