Изберете най-спортната връзка между автомобила и пътя.

С цел постигането на максимално удоволствие от шофирането, каросерията на Golf GTI "Performance" е снишена към пътя с 15 милиметра, а спортното окачване разполага с по-твърда настройка на амортисьорите, пружините и напречните стабилизиращи щанги. Резултатът може да бъде усетен: управляемостта е значително подобрена при спортно каране - например в завои - и това се усеща по по-директното усещане от водимостта. По този начин мощността може да бъде оптимално оползотворена при запазване на пълен контрол.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team