Изберете най-спортната връзка между автомобила и пътя.

С цел постигането на максимално удоволствие от шофирането, каросерията на Golf GTI "Performance" е снишена към пътя с 15 милиметра, а спортното окачване разполага с по-твърда настройка на амортисьорите, пружините и напречните стабилизиращи щанги. Резултатът може да бъде усетен: управляемостта е значително подобрена при спортно каране - например в завои - и това се усеща по по-директното усещане от водимостта. По този начин мощността може да бъде оптимално оползотворена при запазване на пълен контрол.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип