Улеснява комуникацията ви.

Няма нужда да преставате да говорите - сега можете да останете напълно концентрирани върху шофирането. За целта Golf ви предлага две комфортни възможности за свързване на телефон. Те осигуряват особено високо качество на звука при разговор: Благодарение на дигиталния гласов процесор, висококачествения микрофон в тавана на автомобила и отличните високоговорители на автомобила. Благодарение на свързването с външната антена на автомобила, обхватът остава добър дори в критични ситуации.

В изпълнението "Comfort" мобилният телефон се свързва с външната антена на автомобила по индуктивен, тоест безжичен път, достатъчно е просто да бъде поставен в предназначената за цела ниша. По този начин вече не е необходимо купуването на допълнителна поставка за телефона ви. Във варианта "Premium" можете автоматично да прехвърляте посредством Bluetooth вече започнати разговори към системата "свободни ръце". Управлението се извършва с гласови команди, от мултифункционалния волан или от инфотейнтмънт-системат. Съвсем просто - и както ви е удобно.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team