Поддържа автомобила в правилната посока. И спазва дистанция спрямо останалите.

Golf GTI Travel Assist

В лицето на "Travel Assist" Вие получавате един изключително полезен асистент на борда на автомобила. С помощта на натискането на бутон той се грижи за допълнителен комфорт при шофиране*, като ви подпомага в монотонни и изморителни ситуации на пътя:

  • Специално на магистрала и на добре осветени междуградски пътища Travel Assist може автоматично да поддържа скоростта, лентата на движение и дистанцията спрямо останалите участници в движението.
  • В съчетание с трансмисията с два съединителя DSG Вие се придвижвате максимално спокойно в задръствания и в условия на трафик с множество последователни спирания и потегляния. 

* В рамките на възможностите на системата. Водачът по всяко време трябва да бъде готов да поеме управлението на автомобила и в нито един момент не е освободен от отговорността за безопасното управление на автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип