Golf GTI:

Жестово управление

Малките жестове могат да имат голямо въздействие. Това важи не само за междуличностните отношения, а и за новото жестово управление в Golf GTI. Защото въпросната технология прави управлението на предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" още по-комфортно. Технологията ви позволява удобно да разлиствате различните менюта, като сменяте страниците отляво надясно. Например по този начин можете лесно да преминавате от една радиостанция на друга, от песен на песен, или от снимка на снимка. Освен това чрез цветен сигнал можете да разберете кога жестовете биват разпознати и кога - не. И, разбира се, класическите възможности за управление се на ваше разположение по всяко време.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team