Golf GTI:

Жестово управление

Малките жестове могат да имат голямо въздействие. Това важи не само за междуличностните отношения, а и за новото жестово управление в Golf GTI. Защото въпросната технология прави управлението на предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" още по-комфортно. Технологията ви позволява удобно да разлиствате различните менюта, като сменяте страниците отляво надясно. Например по този начин можете лесно да преминавате от една радиостанция на друга, от песен на песен, или от снимка на снимка. Освен това чрез цветен сигнал можете да разберете кога жестовете биват разпознати и кога - не. И, разбира се, класическите възможности за управление се на ваше разположение по всяко време.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип