Alexa на борда на Golf

Amazon Alexa1) вече е на борда на автомобилите Volkswagen. За вас това на практика означава, че можете да ползвате Alexa точно както сте свикнали у дома, само че на борда на Golf. Alexa може да ви помага при планиране на срещи или при списъка с покупки. В главата ви се върти определена песен? Тогава можете просто да поискате от Alexa да пусне заглавието през Amazon Music. Достатъчно е да заредите Alexa като безплатно приложение от типа In-Car App през онлайн-магазина за вашия Golf.

1) Amazon, Alexa и всички принадлежащи логота и продукти са запазена марка на Amazon.com, Inc. или нейните дъщерни дружества. Показаната Alexa-функция е вид Smart Home технология, като за използването на Alexa е необходимо да имате профил в Amazon. Volkswagen AG позволява достъп до клиентските данни на потребителя в автомобила от страна на Alexa, а базираните на облачна технология услуги на Alexa се предоставят от Amazon. За да използвате Alexa In-Car App в автомобил на Volkswagen, е необходимо да имате Volkswagen ID и We Connect договор, който включва гласово управление. Разходите за пренос на данни са за ваша сметка. Alexa In-Car App работи съгласно законовите разпоредби във Великобритания, Ирландия, Германия, Австрия, Италия, Испания и Франция. Дали Вашият автомобил покрива изискванията, можете да разберете от вашия дилър на Volkswagen. Alexa In-Car App се поддържа единствено за изброените държави, тъй като Amazon Alexa е налична именно за въпросните държави.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team