Пренасяйте големи товари без затруднения

Golf Alltrack разполага с обширно, гъвкаво решено пространство за почти всичко, което планирате - от спонтанно пътуване до крайбрежието за сърф - до седмичното шопинг пътуване до супермаркета. Благодарение на изключително ниския товарен кант от само 60 см и регулируемия по височина под на багажното отделение, можете да товарите дори тежки предмети с лекота. Дори по-дълги предмети като например ски-сакове могат да бъдат натоварени лесно благодарение на отварящата се товарна клапа в централния подлакътник. Четирите халки за укрепване допълнително улесняват фиксирането на товара. 
Ако в някакъв момент се нуждаете от повече място, покривалото на багажното отделение лесно може да се демонтира и складира под гъвкавия под на товарната зона. Опционалната преградна мрежа на свой ред може да се погрижи за ясно разделяне на товарната от пътническата зона. Товарният под, който може да се спусне на по-ниско ниво дори може да се премахне, за да постигне максимален товарен обем от около 1,600 литра.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf Alltrack