Възползвайте се от голямата теглителна сила при нисък разход на гориво.

Благодарение на своята common rail технология, Volkswagen TDI двигателите работят, използвайки метода на директно впръскване на горивото и турбонагнетяването и се отличават със своята икономичност, висока тяга и изключителна мощност. Благодарение на високия въртящ момент, двигателите гарантират възможността за спортен стил на шофиране и работят изключително тихо.

Иновативните TSI бензинови двигатели от Volkswagen са синоним на висока мощност и висок въртящ момент при нисък разход на гориво. Тяхната комбинация от малък работен обем, турбонагнетяване и директно впръскване на горивото осигуряват равномерно разгръщане на мощността и изключителна ефективност. Използва се даунсайзинг технологията на Volkswagen, за да се даде възможност двигателят да генерира висока мощност независимо от малкия си работен обем. Тази технология е една от най-ефективните възможности в съвременното автомобилостроене за постигане на икономично разходване на горивото.

Независимо дали е оборудван с TDI или TSI двигател, благодарение на мощния си двигател Golf Alltrack е в състояние да тегли прикачено ремарке с маса до 2,200 кг (в зависимост от двигателя). Когато е оборудван с опционалната автоматична трансмисия с два съединителя DSG, той изпълнява всичко това без прекъсване на теглителното усилие.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Golf Alltrack