Мъжествен отвън, комфортен отвътре.

Добре дошли у дома: висококачественият интериорен дизайн на Golf Alltrack веднага ще грабне вашето внимание. Декоративните бленди върху таблото и централната конзола във варианта Polar Night Black и декоративните ленти в ексклузивен дизайн New Brushed dark metal във вратите и над жабката излъчват лукс.

Меката страна на Golf Alltrack се подчертава от висококачествената тапицерия на седалките в дизайн Summits, изработена от внасящи уют, но същевременно здрави, материали. Страниците на седалките в опционалния вариант ArtVelours, които се предлагат в комбинация с опционалните спортни седалки, впечатляват с визия от велур. Опционалният черен таван, централният подлакътник отпред, педалите в алуминиева оптика и амбиентното осветление облагородяват допълнително атмосферата в интериора и създават перфектен контраст с природната околност край автомобила.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf Alltrack