Разчитайте на помощ на трудните терени.

Golf Alltrack е добре оборудван за движение извън пътя: неговата специално разработена ходова част за тежки пътни условия предлага пътен просвет увеличен с 20 мм, за да го предпазва от удари в земята, а допълнителната защита под каросерията го предпазва от щети в предната и задната част на автомобила. 

Golf Alltrack предлага освен това и практична оф-роуд програма в допълнение към тези функционалности. Тя активира едновременно различни асистиращи системи като по този начин подобрява пътните способности на Golf Alltrack - при това не само далеч извън пътната мрежа. Системата предлага полезна помощ под формата на антиблокираща система, динамична паркинг спирачка с функцията самостоятелно освобождаване за трудни терени, адаптирани характеристики на педала на газта и електронна стабилизираща програма със специални настройки за ползване в оф-роуд условия. 

Асистентът при потегляне по наклон е система, която може да предотврати връщането на автомобила, когато потегляте по наклон и това предпазва двигателя от угасване (в рамките на възможностите на системата). Системата помага и при движение по наклон надолу, като ограничава оборотите на двигателя и интервенира в спирачната система, с което се гарантира постоянна скорост на движение на автомобила.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Golf Alltrack