За да имате гарантирано забавление докато пътувате.

 отови сте за концерт по желание? Две радиосистеми и две навигационни системи, всяка от които първокласно оборудвана, са на ваше разположение.


Серийната радиосистема Composition Media включва 8 високоговорителя. Тя съдържа всички гореспоменати функции и възможности за свързване, но допълнително предлага и USB интерфейс и Bluetooth връзка за мобилни телефони. Той е оборудван с 20,3 см (8 инча) цветен сензорен екран, който е особено удобен за ползване.

Опционалната навигационна система "Discover Media" също така притежава 20,3 см (8 инча) цветен сензорен дисплей. Тя ще ви зарадва с наличието на 8 високоговорителя, FM радио приемане, CD-плейър, който може да възпроизвежда музикални изпълнения във формат MP3, AAC и WMA, слот за SD- карта, мултимедийна букса AUX-IN и също така интерфейси за USB и за мобилен телефон чрез Bluetooth.

Ако имате желание за повече: опционалната навигационна система Discover Pro предлага иновативно управление чрез жестове. Чрез него ще можете с едно движение на ръката да сменяте радиостанциите или да променяте основни настройки на колата си, като например интензивността на осветлението на инструментите по арматурното табло. В допълнение, тя има екран с големина 23.4 см (9.2-инча), на който става възможно ясното изобразяване на карти във формат 3-D. Същата разполага с осем високоговорителя, FM радиоприемане, CD-плеър, който може да възпроизвежда музикални изпълнения във формат MP3, AAC и WMA, два слота за SD- карти, букса AUX-IN и също така интерфейси за USB и за мобилен телефон чрез Bluetooth.

Всички посочени устройства са оборудвани и с антена Diversity, която допринася за добър прием дори при неблагоприятни условия.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Golf Alltrack