Когато маневрирането с ремарке е приятно.

Маневрирането с ремарке може да се превърне в изпитание за нервите ви, ако не разполагате с достатъчно опит. Това е така, защото ремаркето не винаги реагира както очаквате - наред с всичко останало въртенето на волана се извършва в обратна посока. Ъгълът на завъртане на волана е от съществено значение за прецизното движение на заден ход, а опционалният асистент за маневриране с ремарке Trailer Assist trailer ще се погрижи за управлението вместо вас. Първо включете на задна предавка, натиснете бутона за помощ при паркиране и използвайте бутона за управление на външните огледала, за да зададете посоката, в която трябва да насочите ремаркето.

 

Вашият Golf Аlltrack сега ще поеме автоматично управлението, като в това време вие ще трябва единствено да се погрижите за превключването на предавките, подаването на газ и спирането. Това значи, че вие контролирате всичко по всяко време.

 

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Golf Alltrack