Възползвайте се от високия въртящ момент и нисък разход на гориво.

Бензиновите двигатели TSI впечатляват със своята мощност и нисък разход. Дори при ниски обороти на двигателя ще можете да се възползвате от максималния му въртящ момент.
Благодарение на комбинацията между малък работен обем, свръхпълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото двигателите позволяват много равномерно разгръщане на мощността. Затова се използва технологията downsizing - намаляване на работния обем. Тук двигателите достигат висока производителност, въпреки сравнително малкия си работен обем. Двигателите TDI са дизелови двигатели с турбокомпресор и директно впръскване на горивото чрез технологията комън-рейл . Те се характеризират с нисък разход на гориво, висок въртящ момент и висока мощност. Освен това те работят особено тихо и благодарение на високия си въртящ момент, позволяват и спортен стил на шофиране.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Golf Variant Готов за всичко и гъвкав като вас.