Новият Golf Variant се адаптира спрямо вашия стил на шофиране

 В новия Golf се движите едновременно динамично и икономично. Но понякога искате автомобилът ви да стане по-спортен? Или предпочитате да се движите още по-икономично? Просто изберете желания профил с натискане на един бутон или на сензорния екран на вашата инфотейнмънт система. Тогава задвижването, управлението и скоростната кутия с два съединителя DSG автоматично ще моментите за превключване.
Профилът за управление ЕСО, например, подпомага водача да кара природосъобразно и икономично. За тази цел той регулира използването възможностите на двигателя и активира системата Старт-Стоп, в случай че тя е изключена. Системата регулира и работата на климатика и температурата, като по този начин спомага за по-икономично шофиране. При скоростната кутия с два съединителя DSG, предавките се превключват по-рано и това допринася за по-нисък разход.
Разбира се, можете да изберете и стандартните настройки на шофиране, които са не по-малко комфортни - изборът на профила NORMAL предоставя тази възможност. Ако желаете да шофирате спортно, профилът SPORT е тъкмо за вас. Особено гъвкав е и режимът INDIVIDUAL- при който имате възможност да комбинирате отделните настройки, съобразно своите желания и да запаметите предпочитаните настройки относно отоплението, климатичната инсталация и фаровете.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf Variant Готов за всичко и гъвкав като вас.