За да имате гарантирано забавление докато пътувате.

пътувате.

Готови ли сте за концерта по желание? Два висококачествени радиоприемника и две навигационни системи са на ваше разположение.
Серийната радиосистема "Composition Colour" има цветен 16,5-см (6.5 инча) сензорен дисплей, чрез който можете също така да възпроизвеждате музикални изпълнения във формат MP3 и WMA . Тя може да чете SD-карти, приема FM- радиостанции и е оборудвана с 4 висококачествени високоговорителя и с AUX-IN букса за свързване с външни аудиоизточници.
Опционалната радиосистема Radio Composition Media включва 8 високоговорителя. Тя съдържа всички гореспоменати функции и възможности за свързване, но допълнително предлага и USB интерфейс и Bluetooth връзка за мобилни телефони. Той е оборудван с 20,3 см (8 инча) цветен сензорен екран,който е особено удобен за ползване.
Опционалната навигационна система "Discover Media" също така притежава 20,3 см (8 инча) цветен сензорен дисплей. Тя ще ви зарадва с наличието на 8 високоговорителя, FM радио приемане, CD-плейър, който може да се възпроизвежда музикални изпълнения във формат MP3, AAC и WMA,слот за SD- карта, мултимедийна букса AUX-IN и също така интерфейси за USB и за мобилен телефон чрез Bluetooth.
Ако имате желание за повече:
Опционалната навигационна система Discover Pro предлага иновативно управление чрез жестове. Чрез него ще можете с едно движение на ръката да сменяте радиостанциите или да промените основни настройки на колата си, като например интензивността на осветлението на инструментите по арматурното табло. Допълнително към това, тя има екран с големина 23.4 см (9.2-инчов), чрез който става възможно ясното изобразяване на карти във формат 3-D . Същата разполага с осем високоговорители, FM радиоприемане, CD-плеър, който може да възпроизвежда музикални изпълнения във формат MP3, AAC и WMA, два слота за SD- карти, букса AUX-IN и също така интерфейси за USB и за мобилен телефон чрез Bluetooth.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Golf Variant Готов за всичко и гъвкав като вас.