Свързан по най-добрия начин.

Със Streaming & Internet ¹⁾²⁾ в новия Golf Variant, можете да се насладите на любимата си музика - независимо къде сте. За да стриймвате музика, трябва да се логнете веднъж с вашите съществуващи данни за достъп, например от Apple Music. След това получавате достъп без да използвате външно устройство. С услугата уеб радио, получавате на борда всички предимства на интернет радио - а търсенето и възпроизвеждането на станции на живо става детска играчка. Интегрираният WLAN хотспот осигурява също на вас и пътниците ви стабилна интернет връзка и ви позволява сърфирането с до осем устройства. 

1) Използването стрийминг услугите изисква осигуряване на данни от частен клиент (пакети за данни чрез eSIM или WLAN тетеринг) и осигуряване на съществуващ акаунт със съответните стрийминг услуги. 

2) За използване на услугите "Streaming & Internet", както и WLAN хотспот, можете да получите платени пакети от нашия партньор в мобилните комуникации "Cubic Telecom" и да ги използвате в зоната на достъпна мрежа в различни европейски страни. Моля, посетете  https://vw.cubictelecom.com относно информация за цена и поддържаните държави. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team