Лесно активирайте допълнителни функции в бъдеще.

Функциите We Upgrade1 могат да бъдат лесно активирани в In-Car Shop в инфоразвлекателната система. Така например, в бъдеще ще можете да активирате допълнително функции като адаптивния темпомат ACC, асистента за разпознаване на пътни знаци, динамичното управление на дългите светлини "Light Assist", амбиентното осветление, навигацията, App-Connect (свързване с приложения от смартфона). Конкретното предлагане зависи от автомобила и модела.  

1) За да използвате функциите на We Upgrade, вие се нуждаете от Volkswagen ID потребителски акаунт, валиден договор с We Connect и вашата идентификация като основен потребител, което означава че вашият акаунт е свързан с конкретен автомобил.  Необходимо е също вашият автомобил да разполага с техническите функции We Upgrade и необходимите хардуерни системи. Функциите "We Upgrade" налични за съответния автомобил могат да бъдат видени от основния потребител в In-Car Shop.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team