Оставете ръцете си на волана. И зарядния кабел в къщи. 

Влезте в автомобила, поставете смартфона си на индуктивната зарядна станция и не само батерията ви ще се зарежда, но и безжично ще сте свързани с вашия Golf. След това можете да се обадите на приятели, семейството или бизнес парньори с помощта на интегрираната система за hands-free разговори "Comfort" - изключително комфортно и колкото вие пожелаете. 

1) За да използвате функциите на We Upgrade, вие се нуждаете от Volkswagen ID потребителски акаунт, валиден договор с We Connect и вашата идентификация като основен потребител, което означава че вашият акаунт е свързан с конкретен автомобил.  Необходимо е също вашият автомобил да разполага с техническите функции We Upgrade и необходимите хардуерни системи. Функциите We Upgrade налични за съответния автомобил могат да бъдят видени от основния потребител в In-Car Shop на инфоразвлекателната система. Методът за плащане трябва да бъде съхранен веднъж в  уеб магазина We Connect https://shop.volkswagen-we.com за продукти подлежащи на заплащане. Придобитите и активирани We Upgrade функции се запазват в автомобила и не могат да бъдат прехвърляни към други автомобили. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team