Осветление с атмосфера: приятни цветове за по-спокойно шофиране

Придайте на вашия Golf Variant повече индивидуалност. Интериорът може да бъде осветен в 10 различни цвята. А по желание дори в до 30 цветови варианта. Без значение дали предпочитате студените или топлите тонове, дали карате из осветени градове или по тъмни шосета: вие можете да напаснете атмосферата в интериора спрямо всяко пътуване, всеки момент и всяко настроение.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип