Повече акценти. Повече внимание. 

С предлагания като опция R-Line "Black Style" пакет, можете да подчертаете динамичния дизайн на вашия Golf Variant по изключително ексклузивен начин. Той включва 18-цолови алуминиеви колела "Bergamo" в R-Line оборудване, както и черни лайстни и облицовки на задния дифузьор. Други външни акценти в черно, като релсите на покрива или декоративните лайстни в страничните прозорци продължават експресивния дизайн. Черни акценти в радиаторната решетка и вентилационните отвори, както и боядисаните в черно облицовки на огледалата придават завършек на цялостното спортно впечатление. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип