На вашите команди: гласовото управление

Сега можете просто да кажете на своя Golf Variant, че искате да смените радиостанцията, да се обадите на някого, да намалите градусите на климатика или да зададете този или онзи маршрут: с помощта на системата за гласово командване това става по-лесно от когато и да било, без да се изискват фиксирани команди.

Вашият Golf Variant ви разбира още по-добре посредством Online-гласовото управление от We Connect Plus: по този начин разбирането на фрази от всекидневтата реч работи още по-добре и става по-интуитивно.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип