Golf Alltrack Разнообразява ежедневието

Костюм по мярка за авантюристи.

Асфалт или черен път, планини или плажове: дизайнът на Golf Alltrack е оптимизиран така, че не бива да се плашите и от по-тежки пътни условия. С увеличения си клиренс и окачването за лоши пътища, задвижването на четирите колела 4MOTION, рейките на покрива и големия багажник вие сте оборудвани за всякакви ситуации.

Галерия

Изживейте акцентите на Golf Alltrack от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Golf Alltrack от различни перспективи.

Инфотейнмънт

DYNAUDIO Excite

За да може не само вие, но и звуците да се чувстват перфектно.

Можете ли да си представите, че музиката в автомобила ви звучи по-добре от тази на вашата Hi-Fi уредба? Опционалната музикална система DYNAUDIO Excite е адаптирана към пространствената акустика на автомобила и ви осигурява звук, който не сте очаквали - дори и когато сте свикнали с High-End звучене.

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си. 

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение серийно радио "Composition Media": с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Асистиращи системи

Система за самопаркиране "Park Assist"

Оставете паркирането на вашия автомобил.

Дори и да сте сред малкото, които паркират пред публика с най-голямо спокойствие в най-тесните паркоместа, ще останете очаровани от опционалния асистент за самопаркиране "Park Assist". Защото системата не само разпознава подходящите паркоместа, но и автоматично извършва маневрите.

Мултиколизионна спирачка

След инцидент не трябва да има последващи сблъсъци.

Серийната мултиколизионна спирачка допринася за това, че след сблъсък да не се случи нищо повече. Системата предотвратява или намалява последващите сблъсъци след инцидент, респективно не позволява поднасяне на автомобила. В рамките на системните ограничения, осигурява възможно най-бързо спиране на вашия Volkswagen.

Offroad профил на шофиране

За подкрепа при неравни терени.

Golf Alltrack може да ви закара сигурно до целта и извън пътищата с добра настилка. За да се чувствате максимално комфортно, той е оборудван с "Offroad" програма за шофиране. При нея едновременно се активират няколко помощни функции, които ви облекчават при шофиране в пресечени терени.

Автоматичен контрол на дистанцията ACC и система за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

 

4MOTION

Не губете сцепление.

Не искате да се лишавате от великолепно сцепление по мокри и неравни пътни настилки? Благодарение на опционалното интелигентно задвижване на четирите колела 4MOTION това е възможно почти навсякъде.

 

Двигатели

Възползвайте се от висок въртящ момент и нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI дизелови двигатели и бензинови мотори са с оптимизирана ефективност, еластичност и мощност.

BlueMotion Technology

Когато ниският разход на гориво е от голямо значение.

Golf Alltrack е оборудван с BlueMotion Technology. Благодарение на интелигентното взаимодействие на различни оптимизации се изразходва по-малко гориво. За да се движите по-ефективно ви помагат например функцията Старт-Стоп и рекуперацията на спирачната енергия.

Седалка ergoActive

Ако обичате гърба си.

Интегрираната масажна функция на опционалната ergoActive седалка (за водача) осигурява висок комфорт на седене. С помощта на подгряването на седалката можете да я затоплите до уютна температура и в същото време да разтоварите гърба си.

Панорамен шибедах

Тази гледка ще въодушеви всичките ви спътници.

Представете си, че един покрив ви дава усещането за свобода . Панорамният повдигащ се и плъзгащ се покрив по желание осигурява повече светлина, въздух и добро настроение. И е толкова голям, че дори и вашите спътници на задната седалка ще бъдат удивени.

 

Товарно отделение

Натоварете с лекота и по-големи предмети.

Товарното отделение на вашия Golf Variant е не само голямо, но и е оформено много практично. А вие по всяко време се наслаждавате на разточителното предлагане на място и великолепния комфорт.

Климатична инсталация "Climatronic"

Осигурете си индивидуална температура при пътуване.

Прекалено топло, прекалено студено или нещо по средата? Откриването на подходящата температура може да не е толкова проста задача, особено при няколко пътника. При опционалната двузонална климатична инсталация "Climatronic" - тези дискусии остават в миналото.