Golf Variant Всестранният талант.

Инженерно изкуство на модерното време.

100% Golf. Едва ли можете да направите по-голям комплимент на едно комби. Особено в неговото най-ново поколение. Защото с динамичния си дизайн, спортните двигатели и множеството асистиращи системи то демонстрира своя произход с всеки детайл. И в едно отношение дори изпреварва своя образец: при предлагането на място.

Галерия

Изживейте акцентите на Golf Variant от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Golf Variant от различни перспективи.

Инфотейнмънт

DYNAUDIO Excite

За да може не само вие, но и звуците да се чувстват перфектно.

Можете ли да си представите, че музиката в автомобила ви звучи по-добре от тази на вашата Hi-Fi уредба? Опционалната музикална система DYNAUDIO Excite е адаптирана към пространствената акустика на автомобила и ви осигурява звук, който не сте очаквали - дори и когато сте свикнали с High-End звучене.

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Телефонни разговори

Когато двете ви ръце са на волана, говорите по телефона по-сигурно.

Когато искате, всеки може да се свърже с вас, дори и по време на път. С oпционалния телефонен интерфейс "Comfort" или "Premium" двете ви ръце са свободни и можете да следите трафика.

Асистиращи системи

Система за самопаркиране "Park Assist"

Оставете паркирането на вашия автомобил.

Дори и да сте сред малкото, които паркират пред публика с най-голямо спокойствие в най-тесните паркоместа, ще останете очаровани от опционалния асистент за самопаркиране "Park Assist". Защото системата не само разпознава подходящите паркоместа, но и автоматично извършва маневрите.

Автоматичен контрол на дистанцията ACC и система за наблюдение на зоната пред автомобила Frontassist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Мултиколизионна спирачка

След инцидент не трябва да има последващи сблъсъци.

Серийната мултиколизионна спирачка допринася за това, че след сблъсък да не се случи нищо повече. Системата предотвратява или намалява последващите сблъсъци след инцидент, респективно не позволява поднасяне на автомобила. В рамките на системните ограничения, осигурява възможно най-бързо спиране на вашия Volkswagen.

Камера при движение на заден ход "Rear View"

Защото нямате очи на гърба.

Опционалната камера за обратно виждане "Rear View" ви позволява да разпознаете препятствията зад автомобила. Интегрираната в задната част на автомобила камера предава изображението върху дисплея на Инфотейнмънт системата. По този начин паркирането се облекчава значително и препятствията се разпознават по-добре.

Ефективност

TDI

Възползвайте се от високата еластичност при нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI двигатели работят с модерна Common-Rail технология и са оптимизирани за максимална ефективност.

TSI

Изберете разумната радост от шофирането.

TSI бензиновият двигател е перфектната комбинация между мощност и икономичност. Още при ниски обороти се наслаждавате на максимален въртящ момент.

Комфорт

Седалка ergoActive

Ако обичате гърба си.

Интегрираната масажна функция на опционалната ergoActive седалка (за водача) осигурява висок комфорт на седене. С помощта на подгряването на седалката можете да я затоплите до уютна температура и в същото време да разтоварите гърба си.

 

Панорамен шибедах

Тази гледка ще въодушеви всичките ви спътници.

Представете си, че един покрив ви дава усещането за свобода . Панорамният повдигащ се и плъзгащ се покрив по желание осигурява повече светлина, въздух и добро настроение. И е толкова голям, че дори и вашите спътници на задната седалка ще бъдат удивени.

Сгъваема облегалка на седалката до водача.

Насладете се на още повече пространство.

Облегалката на седалката на пътника до водача на вашия Golf Variant по желание може не само да се сгъне напълно, но и съвсем лесно да се превърне в масичка.

Отопляемо предно стъкло

Вашата невидима защита срещу студ и жега.

Опционалното предно стъкло с подгряване е полезно през цялата година: през зимата разтопява леда от стъклото, а през лятото предотвратява нагряването на интериора.

Товарно отделение

Натоварете с лекота и по-големи предмети.

Товарното отделение на вашия Golf Variant е не само голямо, но и е оформено много практично. А вие по всяко време се наслаждавате на разточителното предлагане на място и великолепния комфорт.

Цени и информация