Просто изключете и пестете гориво.

Активна система за цилиндрите

Ако по време на движение на двигателя е необходима по-малко мощност, активната система за цилиндрите ACT изключва два от четирите цилиндъра. Благодарение на това се намалява разхода на гориво, но обичайната спокойна работа на двигателя не се нарушава. Тъй като това се случва почти незабелязано, може да видите индикация за включения икономичен режим с 2 цилиндъра на мултифункционалния централен дисплей.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип