Сместете и по-големи предмети без усилие.

Багажник

Golf Variant предлага много пространство за Вашите намерения - от сърф приключение на брега, до голямо пазаруване в супермаркета. Благодарение на особено ниския товарен ръб и регулиращ се по височина под на багажника товарите с лекота дори и тежки предмети. Четирите халки за обезопасяване укрепват товара. 

А ако Ви е необходимо още повече пространство, покривалото на багажника може съвсем лесно да се демонтира и да се прибере под пода му. При обемисти товари се разгръщат предимствата на асиметрично сгъващата се облегалка на задната седалка. От серия Comfortline получавате допълнително среден подлакътник, с възможността за товарене на дълги предмети.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип