Бъдете в крак с времето по време на път.

Car-Net Guide & Inform

Пакетът услуги Car-Net "Guide & Inform"¹ се предлага опционално с инфотейнмънт системите "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин имате достъп до актуални данни от интернет и научавате в реално време къде се образува задръстване или в кой паркинг има свободни места за паркиране. С търсенето на специални цели откривате обекти, които си заслужават, като например хотели, ресторанти или бензиностанции.

Още повече информация за Car-Net

Използването на Car-Net Guide & Inform е възможно само с опционалното оборудване „Discover Media“ или „Discover Pro“. Допълнително се нуждаете от мобилно крайно устройство (например смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WiFi хотспот. Алтернативно може с предлагания като опция интерфейс за мобилен телефон „Premium“ да се използва мобилен телефон с Remote SIM Access Profile (rSAP) или SIM карта с опции за телефония и пренос на данни. Услугите Guide & Inform са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и най-вече в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (например такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор! За използването на Car-Net се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок.Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen.com/car-net и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип