Тази гледка очарова всички Ваши спътници.

Стъкленият покрив пропуска повече светлина във вътрешното пространство на автомобила, по този начин можете да се насладите на изключителното усещане за щедро пространство - най-вече когато отворите опционално предлагания панорамен стъклен покрив с функция за плъзгане и отваряне. Преди всичко най-малките спътници няма да спрат да се учудват, когато открият спиращата дъха гледка.

Покривът се състои от две големи части, като предната част разполага с електрическа функция за повдигане и плъзгане. При прекалено силно слънчево лъчение стъкленият покрив може да се закрие напълно с разположената отдолу щора, само с едно натискане на бутона.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип