VW Golf Variant: Радио и навигация

 

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се две радио- и две навигационни системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Те се различават по броя на високоговорителите, типа на дисплея, както и възможностите за свързване.

Радио "Composition Colour" се грижи за богатия звук по време на шофиране, чрез общо осем високоговорителя.Удобно за управление чрез 12,7 см цветен тъчскрийн дисплей предлага CD диск, чете SD карти памет, приема FM/AM радиостанции и е оборудвана със CD-плейър, шест високоговорителя и AUX-IN интерфейс за свързване на външни аудио-източници.

Наличното като допълнително оборудване радио "Composition Media" (серийно при Highline) е с осем високоговорителя. То има всички функции, както гореспоменатите модели и MP3-CD плейър, както и Bluetooth връзка за мобилен телефон. Изключително е удобно за управление, защото цветния тъчскрийн дисплей е с диагонал от 16,5 см.

Опционалната навигационна система "Discover Media" също включва и цветен тъчскрийн дисплей с диагонал 16,5 см. Другото оборудване: осем високоговорителя, FM/AM-радио, CD плеър, който възпроизвежда и MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-интерфейси, подготовка за мобилен телефон чрез Bluetooth.
Ако искате повече: навигационната система "Discover Pro" е Infotainment-системата за особено взискателните. Тя предлага дисплей с диагонал 20,3 см, прегледно триизмерно изображение на картите и вградена Flash памет. Гласовото управление реагира на произнесени наглас имена на населени места и улици и изчислява маршрута според указанията ви. Освен това системата повишава комфорта и при телефонни разговори: благодарение на Bluetooth технологията те са още по-удобни.

 

Тук ще намерите изтегляния и актуализации за радио- и навигационните системи от Volkswagen

Close

Golf Variant Всестранният талант.