Насладете се на динамичното усещане за движение.

Спортен пакет R-Line.

Спортният пакет R-Line придава на Вашия Golf Variant особена динамика и спортно излъчване. Специално подбраните джанти се грижат за това, Вашият Golf Variant да стои още по-ниско, по-стабилно и по-динамично на пътя. Чрез прогресивното кормилно управление можете осезаемо по-директно и по-пъргаво да го управлявате, по този начин имате по-добър контрол над начина на шофиране. Затъмненото задно стъкло и задните странични стъкла подчертават и визуално спортния характер на Вашия Golf Variant.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип