Изживейте повече пространство за комфорт.

Вътрешно пространство

Интериорът на Golf Variant Ви приканва да заемете място и възможно по-дълго да не слизате. Това е така преди всичко заради щедрите пропорции, които предлагат достатъчно място за краката, както на спътниците отпред, така и на пасажерите на задната седалка. Освен това вътрешното пространство се характеризира с безкомпромисно качество на вложените материали и редица интелигентни решения на детайлите, които убеждават както визуално, така и при допир. Това например са ергономичните седалки, голямо товарно отделение и леко наклонената към водача средна конзола, която благодарение на нейната специална ергономия предлага оптимално обслужване, както и осветените в бяло превключватели.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип