С повече видимост на пътя и без заслепяване.

Предлаганите като опция IQ.LIGHT - LED-Matrix-светлини с динамично управление на дългите светлини "Dynamic Light Assist" осветяват пътя по-силно и по-далеч.

Благодарение на матричната технология, отделни LED-сегменти могат да бъдат целенасочено активирани или деактивирани. Предимството: при шофиране на дълги светлини идващите отсреща или движещите се във вашата посока участници в движението биват автоматично разпознавани с помощта на камера. Отделни LED-сегменти биват деактивирани, като по този начин е възможно да продължавате да карате на дълги светлини, но без да заслепявате останалите участници в движението.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип