Нова дефиниция на мощността.

Новият Golf Variant се предлага с широка палитра от двигатели: TSI-, TDl- и TGI-моторите съчетават висока мощност с нисък разход на гориво. С комбинацията си от малък работен обем, принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото всички агрегати осигуряват равномерно разгръщане на мощността. Към това следва да прибавим и технологията за активното управление на цилиндрите при някои от версиите. При тази технология половината цилиндри временно се изключват в режими на непълно натоварване. При това маниерите на работа на двигателя остават непроменени. 

Едно важно нововъведение: eTSI с Mild-Hybrid-технология (Разход на гориво, л/100 км: градски x,x / извънградски x,x/ комбиниран x,x:CO2-емисии комбинирани, г/км: xxx; Клас на ефективност: x). Стартер-генератор подпомага двигателя при потегляне и при ниска скорост на движение. При движение без тяга и при спиране той служи за рекупериране на енергия, която се съхранява в литиево-йонната акумулаторна батерия. По този начин се постига значително намаляване на разхода на гориво и нивата на вредни емисии.

Показаните на снимките автомобили и оборудване може да се отличават по отделни детайли от актуално предлаганите в Германия модели. Показани са някои елементи от допълнително оборудване, предлагани срещу допълнително заплащане. Моля, отнесете се към нашия конфигуратор за преглед на наличните модели и оборудване.

Информацията не се отнася до определен автомобил и не част от оферта, а служи единствено за целите на сравнението между различни типове автомобили. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип