Безопасността преди всичко.

Предлаганата като опция проактивна система за защита на пътниците ви осигурява, в рамките на възможностите на системата, повече безопасност в критични ситуации, например при опасност от инцидент. Системата е в състояние да разпознава ситуации с повишен риск от произшествие. В такива случаи тя автоматично затваря прозорците и панорамния открехващ/плъзгащ се покрив и натяга предните предпазни колани. Добре е да знаете, че това може да се случи. Още по-добре е да не ви се налага да го изпитвате. 

Показаните на снимките автомобили и оборудване може да се отличават по отделни детайли от актуално предлаганите в Германия модели. Показани са някои елементи от допълнително оборудване, предлагани срещу допълнително заплащане. Моля, отнесете се към нашия конфигуратор за преглед на наличните модели и оборудване.

Информацията не се отнася до определен автомобил и не част от оферта, а служи единствено за целите на сравнението между различни типове автомобили. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип