Инфоразвлечение за всички сетива

Основният акцент в серийното радио "Composition Media" с положителност е неговия 20,95-сантиметров (8,25 инча) тъчскрийн. Четири високоговорителя осигуряват приятен  звук, на който можете да се радвате благодарение на FM-радиоприемника и възпроизвеждането на музика във формати MP3 и WMA. Наред с това могат да се възпроизвеждат и музикални файлове от SD-карта. Разбира се, системата разполага също и с USB-порт и Bluetooth-свързване с мобилни телефони. За още повече комфорт като опция се предлагат We Connect, We Connect Plus или App-Connect, а любителите на невероятния звук могат да разчитат на опционалната аудиоуредба "Harman Kardon". 

1) Използването на функционалността на We Connect изисква регистриране на Volkswagen ID потребителски акаунт и влизане в We Connect с вашето потребителско име и парола. Наред с това е необходимо онлайн сключване на отделен We Connect, респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При първоначалното поръчване на We Connect Plus, разполагате с 90 дневен срок от доставката на автомобила за да сключите We Connect договор на www.portal.volkswagen-we.com и да използвате услугите за пълната продължителност на договорения безплатен период. Използването на мобилните онлайн услуги We Connect се осъществява на базата на интегрирана интернет връзка. Volkswagen AG ще поеме присъщите разходи за данни направени в рамките на ЕС, с изключение на услугите Streaming & Internet и индивидуални приложения In-Car Apps в автомобила. За използване на услугите "Streaming & Internet", индивидуални приложения в автомобила In-Car Apps, като и WLAN хотспот, пакетите данни могат да бъдат закупени от Cubic Telecom, нашият партньор в мобилните комуникации, и използвани в рамките на покритието на мрежата в много европейски държави. Можете да откриете информация за цените и поддържащите държави на https://vw.cubictelecom.com. Алтернативно, можете да използвате осигурените услуги уеб радио, хибридно радио и медия стрийминг за мобилни устройства (напр. смартфони), с възможност за функциониране като мобилен WLAN хотспот. В този случай, съответстващите налични услуги са обект на съществуващи или отделни договори за мобилни телефони между вас и вашия мобилен мрежов оператор и само в рамките на зоната на покритие на съответната мобилна мрежа. В резултат от това, могат да се появят допълнителните такси (например такси за роуминг) от интернет, в зависимост от вашата конкретна тарифа за телефонни услуги и особено при използване на услугите в чужбина.  

За да може да се използва безплатното приложение We Connect, се нуждаете от смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с възможност за пренос на данни с вече съществуващ или отделен договор между вас и вашия доставчик на мобилни данни. Наличността на отделните услуги We Connect и We Connect Plus описани в пакетите може да се отличава между отделните държави. Тези услуги са налични за периода на съгласувано договаряне и са обект на промени по отношение на съдържанието или за прекратяване на периода на договора. Можете да откриете повече подробности на www.connect. volkswagen-we.com и при вашия търговски център на Volkswagen. За повече информация относно условията на тарифите за клетъчни телефони, моля свържете се в вашия мобилен оператор.                                                                                                                      

 1 App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се избегне опасността от разсейване на водача, по време на шофиране могат да се стартират единствено специално сертифицирани за целта приложения. Моля също така да обърнете внимание на обстоятелството, че не всички приложения са съвместими с трите технологии, а самото използване на тези три технологии също може да варира в различните държави. Информация за съвместимостта на различни модели смартфони можете да откриете на адрес:  www.volkswagen.de/mobiltelefon и допълително за Apple CarPlay™ на https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на https://www.android.com/intl/de_de/auto/ а за MirrorLink® на https://mirrorlink.com/.                                                                                                            

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип