Едно вълнуващо звуково преживяване 

Новата, предлагана като опция озвучителна система "Harman Kardon" впечатлява със своя балансиран звук и с рафинирания си, елегантен дизайн. Създадена за любителите на добрия звук, тя ви позволява не просто да слушате музика по време на път - тя ви дава възможност да й се наслаждавате изцяло. Кристално чистите ниски и високи тонове, както и прецизните басове ви очакват. "Harman Kardon" създава превъзходен звук на пътя - и във вашия Golf Variant.

  • 8 високоговорителя
  • Събуфър 
  • Централен високоговорител 
  • 12-канален усилвател 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип