Свързан по най-добрия начин.

Със Streaming & Internet ¹⁾²⁾ в новия Golf Variant, можете да се насладите на любимата си музика - независимо къде сте. За да стриймвате музика, трябва да се логнете веднъж с вашите съществуващи данни за достъп, например от Apple Music. След това получавате достъп без да използвате външно устройство. С услугата уеб радио, получавате на борда всички предимства на интернет радио - а търсенето и възпроизвеждането на станции на живо става детска играчка. Интегрираният WLAN хотспот осигурява също на вас и пътниците ви стабилна интернет връзка и ви позволява сърфирането с до осем устройства. 

1) Използването стрийминг услугите изисква осигуряване на данни от частен клиент (пакети за данни чрез eSIM или WLAN тетеринг) и осигуряване на съществуващ акаунт със съответните стрийминг услуги. 

2) За използване на услугите "Streaming & Internet", както и WLAN хотспот, можете да получите платени пакети от нашия партньор в мобилните комуникации "Cubic Telecom" и да ги използвате в зоната на достъпна мрежа в различни европейски страни. Моля, посетете  https://vw.cubictelecom.com относно информация за цена и поддържаните държави. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип