Оставете ръцете си на волана. И зарядния кабел в къщи. 

Влезте в автомобила, поставете смартфона си на индуктивната зарядна станция и не само батерията ви ще се зарежда, но и безжично ще сте свързани с вашия Golf. След това можете да се обадите на приятели, семейството или бизнес парньори с помощта на интегрираната система за hands-free разговори "Comfort" - изключително комфортно и колкото вие пожелаете. 

1) За да използвате функциите на We Upgrade, вие се нуждаете от Volkswagen ID потребителски акаунт, валиден договор с We Connect и вашата идентификация като основен потребител, което означава че вашият акаунт е свързан с конкретен автомобил.  Необходимо е също вашият автомобил да разполага с техническите функции We Upgrade и необходимите хардуерни системи. Функциите We Upgrade налични за съответния автомобил могат да бъдят видени от основния потребител в In-Car Shop на инфоразвлекателната система. Методът за плащане трябва да бъде съхранен веднъж в  уеб магазина We Connect https://shop.volkswagen-we.com за продукти подлежащи на заплащане. Придобитите и активирани We Upgrade функции се запазват в автомобила и не могат да бъдат прехвърляни към други автомобили. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип