Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTD

Разход на гориво Golf GTE, л/100 км: комбинирано 1,8 - 1,6; разход на електроенергия, кВтч/100 км: комбинирано 12,0 - 11,4; CO2 емисии комбинирано, г/км: 40 - 36; енергиен клас: A+*

Спирайте на бензиностанция само за закуска. Новият Golf GTD. Мощност и ефективност, без да е очевидно: Golf GTD се отличава със спортна визия, ясно изразена увереност и изчистен дизайн, които не се налага да се изтъква, за да привлече погледите.

Оборудване & Дизайн Всеки Volkswagen се отличава с висококачествено оборудване и ясен език на формите. Многобройни опции за индивидуализация ще ви помогнат допълнително да създадете вашия персонален Golf GTD. Ще се удивите колко голям избор имате.

Екстериор

Мощност и ефективност, без да е очевидно: Golf GTD се отличава със спортна визия, ясно изразена увереност и изчистен дизайн, които не се налага да се изтъква, за да привлече погледите.

Интериор

Спортен: Интериорът на Golf GTD впечатлява от своя кокпит, през карираните спортни седалки, до педалите от благородна стомана с висококачествено и типично отличително за GTD оборудване.

Светлини

Светлинният дизайн в новия Golf GTD може категорично да бъде забелязан, като при това имате избор между няколко привлекателни възможности. Която и да изберете: светлините допринасят за добрата видимост.

Джанти

Комбинацията от  гуми и джанти, която изглежда перфектно върху вашия Golf GTD е просто въпрос на избор. Алуминиевите джанти подчертават спортната природа на Golf GTD.

Инфотейнмънт Независимо дали се налага да телефонирате по време на пътуване, дали желаете да достигнете до вашата цел с помощта на навигационната система или просто искате да слушате любимата си музика, вашият Golf GTD ви предлага различни възможности лесно да ползвате тази модерна техника.

Радио

Във вашия нов Golf GTD вие решавате какво да слушате. Стандартното радио Composition Colour e с високоговорители, които му подхождат и многобройни опции за свързване.

Навигация

Двете опционални навигационни системи предлагат богат набор от иновативни технологии и нямате нужда от нищо друго. Те гарантират, че сте винаги на правилния път и се наслаждавате на най-доброто забавление.

Car-Net Guide & Inform

С помоща на Car-Net Guide & Inform, откривате вълнуващи дестинации близо до вас.

Телефония

Говорете. Но моля, с ръце на волана. Новият Golf GTD предлага избор измежду два удобни опционално телефонни интерфейса.

Асистиращи водача системи Интелигентните системи за подпомагане на водача във вашия Golf GTD гарантират повишен комфорт при шофиране и могат да ви помогнат да се справите с критични ситуации или дори да ги избегнете. Независимо, че забелязвате тези технологии изключително рядко, добре е да знаете, че разполагате с тях.

Front Assist и АСС

С помощта на серийната Система за Автоматичен контрол на дистанцията АСС (Adaptive Cruise Control), се чувствате по-спокойни на пътя. Системата за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist, която има и функция за аварийно спиране в градски условия и технология за разпознаването на пешеходци е част от серийното оборудване.

Traffic Jam Assist & Emergency Assist

Опционалната система за движение в задръстване Traffic Jam Assist ви съдейства при движение в изнервящия stop-and-go трафик и може да ви помогне да избегнете типични за движението в задръствания колизии. Опционалната система Emergency Assist може да разпознае кога водачът вече не е в състояние да управлява автомобила и да поеме в полуавтоматичен режим контрол над превозното средство.

Dynamic Light Assist

Не би ли било по-удобно, ако може да използвате винаги дългите светлини по време на шофиране през нощта по извънградски пътища? Опционалният Dynamic Light Assist прави това възможно и гарантира, че другите участници в движението не са заслепени.

Сензор за мъртвия зрителен ъгъл

Опционалният Сензор за мъртвата зона с асистент за излизане от паркомясто предупреждава по време на шофиране, в рамките на системните ограничения, за всички превозни средства, намиращи се в "мъртвата зона". При излизане от паркомясто за заден ход системата наблюдава зоните странично и зад автомобила.

Технология Модерната технология на двигателите във вашия Golf GTD се характеризира с икономичност, висок въртящ момент и мощност. Перфектна е за вас, ако обичате да шофирате много, но искате да поддържате разхода на гориво нисък.

Двигател.

Можете да се докоснете до истинското превъзходство скрито под капака на Golf GTD 2.0 л кВт (184 к.с.) TDI двигателят е удивително мощен, предлагайки цялото удоволствие от шофирането, което бихте желали и произвежда неподражаем звук.

Блокаж на диференциала

Опционалният преден блокаж на диференциала при Golf GTD и прогресивно управление, което е част от стандартното оборудване, правят шофирането по криволичещи пътища във вашия Golf GTD още по-приятно. За подобрени динамични характеристики, по-добро сцепление и по-директно кормилно управление.

Спортно окачване

Спортното окачване на Golf GTD e част от серийното оборудване и предлага още повече удоволствие от шофирането с отлично управление, като същевременно спортният стил на шофиране става особено комфортен.

Комфорт Настанете се удобно във вашияGolf GTD. Неговото богато стандартно оборудване, лесно използване и разнообразни екстри гарантират, че можете да се насладите на всеки ден с него по един наистина комфортен начин.

Комфорт на седене

DYNAUDIO Excite.

Музика в автомобила ви, която звучи по-добре от музиката в дома ви? Опционалната озвучителна система DYNAUDIO Excite е специално създадена за акустиката в интериора на вашия автомобил, и доставя звук, който ще надмине очакванията дори на най-изисканите меломани.

Кожено оборудване Vienna

Създайте лична зона на комфорт: висококачественото и хармонично опционално оборудване Vienna предлага комфортни седалки за шофьора и пътника до него и създава първокласна обстановка.

Active Info Display

Аналоговият скоростомер остана в миналото. По желание, можете да замените традиционния дизайн на скоростомера с дисплей с висока резолюция. Иновативно арматурни табло с Active Info Display може да ви предостави не само информация за скоростта и нивото на гориво, но и много повече.

Седалките на Golf GTD имат стилен дизайн, който едновременно радва окото и предлага чудесен комфорт за гърба- особено полезен при по-дълги пътувания.