Перфектен звук всеки път.

 Бихте ли искали да са насладите на всеки нюанс на любимата си музика с най-чистите басове и кристално ясни високи честоти? Ако е така, трябва да чуете озвучителната система Dynaudio Excite от датския hi-fi специалист Dynaudio. Осем тонколони, специално разработени за интериора на вашия автомобил, субуфер и дигитален 10-канален усилвател с изходна мощност от 400 вата ще възпроизвеждат идеалния саундтрак за всяко ваше пътуване.

Цифровата обработка на сигналите - Digital Signal Processing (DSP) настройва звуковите емисии от всеки говорител в зависимост от неговата позиция в автомобила, така че да чувате звука от идеалната позиция всеки път. Независимо дали предпочитате на слушате музика високо или нежно и без значение дали сте почитатели на рока, електронната или класическата музика, вие ще пристигате по-отпочинали, отколкото сте тръгнали.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTD