Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf Никой друг автомобил не е направил повече иновации достъпни за хората.

Само този, който познава хората, може да създаде Volkswagen.

При създаването на Golf 7 ние се вслушахме още по-внимателно, вгледахме се още по прецизно и зададохме още повече въпроси. При това имахме само една цел: автомобил, който най-добре разбира хората, който най-ясно отговаря на въпросите от бъдещето и продължава да дава името на цял един клас автомобили.

Галерия

Изживейте акцентите на Golf от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Golf от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Dynaudio

За да може не само вие, но и звуците да се чувстват перфектно.

Можете ли да си представите, че музиката в автомобила ви звучи по-добре от тази на вашата Hi-Fi уредба? Опционалната музикална система DYNAUDIO Excite е адаптирана към пространствената акустика на автомобила и ви осигурява звук, който не сте очаквали - дори и когато сте свикнали с High-End звучене.

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Телефонни разговори

Когато двете ви ръце са на волана, говорите по телефона по-сигурно.

Когато искате, всеки може да се свърже с вас, дори и по време на път. С oпционалния телефонен интерфейс "Comfort" или "Premium" двете ви ръце са свободни и можете да следите трафика.

Асистиращи системи

ACC & Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Система за самопаркиране "Park Assist"

Оставете паркирането на вашия автомобил.

Дори и да сте сред малкото, които паркират пред публика с най-голямо спокойствие в най-тесните паркоместа, ще останете очаровани от опционалния асистент за самопаркиране "Park Assist". Защото системата не само разпознава подходящите паркоместа, но и автоматично извършва маневрите.

Избор на профил на шофиране

Вашият Volkswagen се адаптира към вашия стил на шофиране.

Предпочитате да шофирате икономично или спортно? Или наблягате на комфорта? С опционалните профили за шофиране вие адаптирате динамичните характеристики на автомобила към вашия стил на шофиране, както и към ситуацията на пътя и трафика.

Blind Spot-сензор с асистент при излизане от паркомясто

Така автомобилът ви помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

По време на шофиране опционалният Blind Spot-сензор ви предупреждава (в рамките на възможностите на системата) за автомобили в мъртвия ъгъл на зрителното поле. А асистентът при излизане от паркомясто следи страничните зони около автомобила при излизане от паркомясто на заден ход.

Ефективност

TDI

Възползвайте се от високата еластичност при нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI двигатели работят с модерна Common-Rail технология и са оптимизирани за максимална ефективност.

TSI

Изберете разумната радост от шофирането.

TSI бензиновият двигател е перфектната комбинация между мощност и икономичност. Още при ниски обороти се наслаждавате на максимален въртящ момент.

4MOTION

Не губете сцепление.

Не искате да се лишавате от великолепно сцепление по мокри и неравни пътни настилки? Благодарение на опционалното интелигентно задвижване на четирите колела 4MOTION това е възможно почти навсякъде.

Комфорт

Амбиентно осветление

За да се чувствате сигурно.

Да бъде светлина, но по възможност според предпочитанията: благодарение на допълнителните осветителни елементи с регулируема интензивност, интериорът придобива още по-приятна атмосфера. А вие можете да се ориентирате още по-удобно.

Товарно пространство

Багажът ви е закрепен сигурно и удобно.

Както пътниците, така и багажът трябва да разполагат с необходимото място. Интелигентните концепции за оползотворяване на товарното пространство предлагат великолепни решения за малки и по-големи товари.

Седалка ergoActive

Ако обичате гърба си.

Интегрираната масажна функция на опционалнатаergoActive седалка (за водача) осигурява висок комфорт на седене. С помощта на подгряването на седалката можете да я затоплите до уютна температура и в същото време да разтоварите гърба си.

Климатична иснталация "Climatronic"

Осигурете си индивидуална температура при пътуване.

Прекалено топло, прекалено студено или нещо по средата? Откриването на подходящата температура може да не е толкова проста задача, особено при няколко пътника. При опционалния двузонален климатроник "Climatronic"-тези дискусии остават в миналото.

Кожено оборудване

Заложете на непреходната елегантност.

Опционалното кожено оборудване "Vienna" осигурява премиум визия и усещания при допир в интериора. Още при качването ще ви посрещне характерният аромат на кожа. Така при всяко пътуване ще се наслаждавате на неподражаемото усещане, осигурено от това ексклузивно оборудване.

Цени и информация