Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTD Спортна сдържаност.

Впечатляващо бърз и устойчив.

Трудно ще изпреварите Golf GTD: благодарение на турбокомпресора и въртящия момент от 380 Нм колелата се впиват безкомпромисно в пътя и ускоряват Golf GTD само за 7,5 секунди от 0 до 100 км/ч. По-бърза е само усмивката на водача. Но тя ще се запази дори и когато той си погледне портфейла. Защото Golf GTD не пести сили, но пести гориво.

Галерия

Насладете се на Golf GTD от всички перспективи.

Насладете се на Golf GTD от всички перспективи.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение серийно радио "Composition Media": с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете една от двете навигационни системи, които не оставят неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

DYNAUDIO Excite

За да може не само вие, но и звуците да се чувстват перфектно.

Можете ли да си представите, че музиката в автомобила ви звучи по-добре от тази на вашата Hi-Fi уредба? Опционалната музикална система DYNAUDIO Excite е адаптирана към пространствената акустика на автомобила и ви осигурява звук, който не сте очаквали - дори и когато сте свикнали с High-End звучене.

Телефонни разговори

Когато двете ви ръце са на волана, говорите по телефона по-сигурно.

Когато искате, всеки може да се свърже с вас, дори и по време на път. С oпционалния телефонен интерфейс "Comfort" или "Premium" двете ви ръце са свободни и можете да следите трафика.

Асистиращи системи

Избор на профил на шофиране

Вашият Volkswagen се адаптира към вашия стил на шофиране.

Предпочитате да шофирате икономично или спортно? Или наблягате на комфорта? С опционалните профили за шофиране вие адаптирате динамичните характеристики на автомобила към вашия стил на шофиране, както и към ситуацията на пътя и трафика.

Автоматичен контрол на дистанцията ACC и система за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Система за самопаркиране "Park Assist"

Оставете паркирането на вашия автомобил. 

Дори и да сте сред малкото, които паркират пред публика с най-голямо спокойствие в най-тесните паркоместа, ще останете очаровани от опционалния асистент за самопаркиране "Park Assist". Защото системата не само разпознава подходящите паркоместа, но и автоматично извършва маневрите.

Blind Spot-сензор с асистент при излизане от паркомясто

Така автомобилът ви помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

По време на шофиране опционалният Blind Spot-сензор ви предупреждава (в рамките на възможностите на системата) за автомобили в мъртвия ъгъл на зрителното поле. А асистентът при излизане от паркомясто следи страничните зони около автомобила при излизане от паркомясто на заден ход.

Ефективност

Прогресивно кормилно управление

Постига по-висока динамика на управлението с по-малко въртене на волана.

Golf GTI е безкомпромисен, но обича и да завива. Най-вече с иновативното си прогресивно кормилно управление, което впечатлява както при спортен стил на шофиране, така и в ежедневието.

Пакет Sport & Sound

Ако искате да подчертаете спортния дух.

С опционалния пакет "Sport & Sound" можете да настроите профила на шофиране спрямо предпочитанията ви и можете активно да влияете на звуковия дизайн на вашия нов Golf GTD.

Спортно окачване

Изберете спортната връзка между автомобила и пътното платно.

Стегнатото спортно окачване на Golf GTI е серийно и ви осигурява още по-голямо удоволствие от шофирането при великолепна управляемост. Така спортният стил на шофиране става особено комфортен.

Двигател

Този спортен двигател ще ви впечатли. 

Истинското надмощие на Golf GTD се крие под предния капак. Двулитровият TDI двигател с мощност 135 кВт (184 к.с.) разгръща спираща дъха тяга и осигурява неподражаем звук.

Комфорт

Alcantara

За да пристигнете стилно и сигурно до целта.

Отпред седите стабилно на върховите спортни седалки на Golf GTI - а с опционалната комбинация между текстил и изискана Alcantara дори и луксозно.

 

Кожено оборудване

Трябва да знаете колко красив може да е спортът.

Чаровно и наистина изискано: опционалното кожено оборудване "Vienna" придава на насочения към спортния дух интериор на вашия Golf GTI особено елегантен акцент.

 

Комбиниран уред

За вашето предвиждащо шофиране.

На оформения по нов начин дисплей на комбинирания уред прегледно се изобразяват важните за автомобила данни. Всички важни информации се откриват още на пръв поглед.

Амбиентно осветление

За да се чувствате сигурно.

Да бъде светлина, но по възможност според предпочитанията: благодарение на допълнителните осветителни елементи с регулируема интензивност, интериорът придобива още по-приятна атмосфера. А вие можете да се ориентирате още по-удобно.