VW Golf GTD: Телефонни разговори

 

За да не пропуснете нито един разговор и въпреки това да останете концентрирани върху трафика. За удобните телефонни разговори по време на пътуване се грижат опционалните телефонни интерфейси. Те предлагат особено високо качество на звука благодарение на дигиталния звуков процесор, висококачествения микрофон на тавана и интегрираните в автомобила високоговорители. Осигурен е много добър сигнал дори и при критично покритие на мобилната мрежа чрез връзката с външната антена.
Във вариант Comfort вашият мобилен телефон в средния подлакътник се свързва с външната антена индуктивно. Там той е на сигурно място и не се налага да купувате допълнителни стойки.
В Premium варианта е възможно разговорите, започнати извън автомобила, да бъдат пренесени чрез Bluetooth към устройството "Свободни ръце" - предпоставката за това е вашият мобилен телефон да е съвместим с Bluetooth® и да е оборудван с remote SIM Access Profile (rSAP). Управлението се извършва чрез гласови команди, от мултифункционалния волан или Инфотейнмънт системата. Като алтернатива можете да монтирате допълнителна SIM карта за пренос на данни към вашата Инфотейнмънт система.

 

Още информация за подготовката за автотелефон от Volkswagen

 

 

Чрез приемането на пакетите с данни от Интернет, в зависимост от мобилнaта тарифа и особено, когато сте в чужбина, може да има допълнителни разходи (напр. такса за роуминг). Volkswagen Оригинални аксесоари препоръчва подписване на неограничен план за данни със съответния доставчик на мобилни услуги.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTD Спортна сдържаност.