Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTI Анатомията на един победител.

Често копиран. Но все така недостижим.

Има само един GTI. Но актуалният е вече седмо поколение. Планиран през 1976 година като специално издание от 5 000 екземпляра, той за най-кратко време постига изненадващ успех. И при това е останал верен на себе си в детайлите. Това означава, че той ускорява още по-бързо и доставя още по-голямо удоволствие. В същото време с характерната си предна маска със структура тип "пчелна пита", разширените странични прагове и отличаващия надпис "GTI" всичко е както преди: просто уникален. Опционалните 18-цолови джанти от лека сплав "Austin", интерпретация на легендарните GTI-джанти "Denver", безпогрешно показват откъде идва. А Двулитровият TSI двигател с 169 кВт (230 к.с.) - къде иска да отиде.

Галерия

Насладете се на GTI от всички перспективи.

Насладете се на GTI от всички перспективи.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Car-Net "Guide & Inform"

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

DYNAUDIO Excite

За да може не само вие, но и звуците да се чувстват перфектно.

Можете ли да си представите, че музиката в автомобила ви звучи по-добре от тази на вашата Hi-Fi уредба? Опционалната музикална система DYNAUDIO Excite е адаптирана към пространствената акустика на автомобила и ви осигурява звук, който не сте очаквали - дори и когато сте свикнали с High-End звучене.

Телефонни разговори

Когато двете ви ръце са на волана, говорите по телефона по-сигурно.

Когато искате, всеки може да се свърже с вас, дори и по време на път. С oпционалния телефонен интерфейс "Comfort" или "Premium" двете ви ръце са свободни и можете да следите трафика.

Асистиращи системи

Избор на профил на шофиране

Вашият Volkswagen се адаптира към вашия стил на шофиране.

Предпочитате да шофирате икономично или спортно? Или наблягате на комфорта? С опционалните профили за шофиране вие адаптирате динамичните характеристики на автомобила към вашия стил на шофиране, както и към ситуацията на пътя и трафика.

Автоматичен контрол на дистанцията ACC & система за наблюдение на зоната пред автомобила Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Система за самопаркиране "Park Assist"

Оставете паркирането на вашия автомобил.

Дори и да сте сред малкото, които паркират пред публика с най-голямо спокойствие в най-тесните паркоместа, ще останете очаровани от опционалния асистент за самопаркиране "Park Assist". Защото системата не само разпознава подходящите паркоместа, но и автоматично извършва маневрите.

Blind Spot-сензор с асистент при излизане от паркомясто

Така автомобилът ви помага при смяна на лентата и излизане от паркомясто.

По време на шофиране опционалният Blind Spot-сензор ви предупреждава (в рамките на възможностите на системата) за автомобили в мъртвия ъгъл на зрителното поле. А асистентът при излизане от паркомясто следи страничните зони около автомобила при излизане от паркомясто на заден ход.

Ефективност

Прогресивно кормилно управление

Постига по-висока динамика на управлението с по-малко въртене на волана.

Golf GTI е безкомпромисен, но обича и да завива. Най-вече с иновативното си прогресивно кормилно управление, което впечатлява както при спортен стил на шофиране, така и в ежедневието.

Спортно окачване

Изберете спортната връзка между автомобила и пътното платно.

Стегнатото спортно окачване на Golf GTI е серийно и ви осигурява още по-голямо удоволствие от шофирането при великолепна управляемост. Така спортният стил на шофиране става особено комфортен.

Двигател

Този спортен двигател ще ви въодушеви.

Двигателят на Golf GTI ви предлага върхова мощност. С внушителните 162 кВт (220 к.с.) - или по избор 169 кВт (230 к.с.) при GTI Performance - можете да развиете максимална скорост от 246 км/ч. При това ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 6,5 сек.

Комфорт

Alcantara

За да пристигнете стилно и сигурно до целта.

Отпред седите стабилно на върховите спортни седалки на Golf GTI - а с опционалната комбинация между текстил и изискана Alcantara дори и луксозно.

Кожено оборудване

Трябва да знаете колко красив може да е спортът.

Чаровно и наистина изискано: опционалното кожено оборудване "Vienna" придава на насочения към спортния дух интериор на вашия Golf GTI особено елегантен акцент.

Кокпит

Така ще имате спортна осанка дори и в седнало положение.

Стаената мощ на вашия Golf GTI се контролира от подходящия кокпит. Поради това динамичните дизайнерски детайли в интериора са насочени изцяло към динамиката.

Амбиентно осветление

За да се чувствате сигурно.

Да бъде светлина, но по възможност според предпочитанията: благодарение на допълнителните осветителни елементи с регулируема интензивност, интериорът придобива още по-приятна атмосфера. А вие можете да се ориентирате още по-удобно.