VW Golf GTI: Car-Net "Guide & Inform"

 

При Volkswagen интернетът в автомобила се нарича Car-Net. Зад това се крият практични услуги и полезни приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"¹ е на ваше разположение в комбинация с Инфотейнмънт системата "Discover Media". Благодарение на връзката с Интернет можете да ползвате най-актуалните данни. Ако някъде например се появи задръстване или трафикът се облекчи, ще научите за това онлайн в реално време. Особено комфортно: вашият маршрут автоматично се адаптира според трафика.

Позволете на Car-Net да потърси възможности за хапване и открийте многобройни атрактивни ресторанти чрез онлайн-търсенето на специални цели. Можете бързо да откриете и други специални цели. Независимо дали става дума за хотел, бензиностанция или новооткрит киносалон: постоянно актуализиращите се в Интернет данни осигуряват вълнуващи и полезни открития.

 

Още информация за Car-Net

 

 

1) Използването на мобилните онлайн услуги Car-Net е възможно само с опционалното оборудване "Discover Media" и "Discover Pro". Необходимо е допълнително устройство (например смартфон), който има способността да бъде използван като WLAN-Hotspot. Алтернативно може да се използва с телефонен интерфейс "Business"- мобилен телефон с Remote SIM Access Profile (rSAP) или SIM-карта с опция за телефон и интернет. Car-Net услугите са достъпни само със съществуващ мобилен договор между вас и вашия интернет доставчик в рамките на обхвата на съответната мобилна мрежа. Чрез приемане на пакети с данни от Интернет, в зависимост от мобилната тарифа и особено, когато се използва в чужбина ще имате допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Препоръчва се да подпишете с вашия мобилен доставчик план с неограничен трафик на данни! За да използвате Car-Net трябва да подпишете отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни, след доставката на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Използваемостта на Car-Net услугите може да се различава в зависимост от страната. Тези услуги са достъпни за всеки период на договора и подлежат на промени. За повече информация относно Car-Net, моля посетете www.volkswagen.com/car-net или попитайте вашия Volkswagen дилър, а относно информация за мобилните тарифни условия се обърнете към вашия мобилен оператор.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTI Анатомията на един победител.