VW Golf GTI: Радио и навигация

 

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се радио "Composition Media" и две навигационни системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Те се различават по броя на високоговорителите, типа на дисплея, както и възможностите за свързване.

Опционалното радио "Composition Media" има осем високоговорителя. То включва всички възможности за свързване на споменатите дотук модели, както и допълнително MP3-CD- плейър и Bluetooth интерфейс за мобилни телефони. Освен това се управлява особено комфортно, защото цветният тъчскрийн дисплей е с диагонал 16,5 см. Освен това системата е оборудвана с полезни сензори за близост: когато пръстът ви се доближи до полето за управление на дисплея, то се увеличава. По този начин управлението става още по-лесно и сигурно.

Опционалната навигационна система "Discover Media" също включва и цветен тъчскрийн дисплей с диагонал 16,5 см. Другото оборудване: осем високоговорителя, FM/AM-радио, CD плеър, който възпроизвежда и MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-интерфейси, подготовка за мобилен телефон чрез Bluetooth.

Ако искате повече: навигационната система "Discover Pro" е Infotainment-системата за особено взискателните. Тя предлага дисплей с диагонал 20,3 см, прегледно триизмерно изображение на картите и вградена Flash памет. Гласовото управление реагира на произнесени наглас имена на населени места и улици и изчислява маршрута според указанията ви. Освен това системата повишава комфорта и при телефонни разговори: благодарение на Bluetooth технологията те са още по-удобни.

 

Тук ще намерите изтегляния и актуализации за радио- и навигационните системи от Volkswagen

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTI Анатомията на един победител.