VW Golf: Радио и Навигация

 

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се две радио- и две навигационни системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Те се различават по броя на високоговорителите, типа на дисплея, както и възможностите за свързване.
Радиосистена "Composition Colour" се управлява чрез 12,7 см цветен сензорен дисплей. Прочита SD-карти, получава FM/AM-радио станции, чрез AUX-IN връзка с външни аудио източници, както и CD-плейър. Осем високоговорителя се грижат за добрия звук на всички седалки. 
Опционалното радиосистема "Composition Media" включва и осем високоговорителя. Тя предлага възможностите за свързване на споменатите дотук модели, допълнителен MP3-CD плейър, както и Bluetooth интерфейс за мобилни телефони. Освен това се управлява особено комфортно, защото е оборудвана с цветен тъчскрийн дисплей с диагонал 16,5 см.
Опционалната навигационна система "Discover Media" също включва и цветен тъчскрийн дисплей с диагонал 16,5 см. Другото оборудване: осем високоговорителя, FM/AM-радио, CD плеър, който възпроизвежда и MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-интерфейси, подготовка за мобилен телефон чрез Bluetooth. Ако искате повече: навигационната система "Discover Pro" е Infotainment-системата за особено взискателните. Тя предлага дисплей с диагонал 20,3 см, прегледно триизмерно изображение на картите и вградена Flash памет. Гласовото управление реагира на произнесени наглас имена на населени места и улици и изчислява маршрута според указанията ви. Освен това системата повишава комфорта и при телефонни разговори: благодарение на Bluetooth технологията те са още по-удобни.

 

Тук ще намерите изтегляния и актуализации за радио- и навигационните системи от Volkswagen

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf Никой друг автомобил не е направил повече иновации достъпни за хората.