Открийте елегантна състезателна атмосфера.

Когато става дума за атмосфера, още когато отворите вратата на водача, ще се натъкнете на впечатляващия осветен праг. Веднага щом седнете в регулируемите по височина спортни седалки, оборудвани с джобове на облегалките и карирана тапицерия Clark, ще усетите перфектната изработка под пръстите си - плосък мултифункционален спортен кожен волан с GTD спици и топка на скоростния лост в класическа визия "топка за голф". 

Докато шофирате, можете да видите как се представя вашият автомобил на анимирания цветен дисплей на комбинирания уред. Или се насладете на гледката на арматурното табло с GTD специфични инструменти и централна конзола със спортни вложки. Спортното усещане се допълва от капачките на педалите от благородна стомана, които се отличават с прецизно изработени точки на местата на натоварване - могат да бъдат намерени само в състезателните автомобили.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Golf GTD